Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Dictadura Perfecta

La Dictadura Perfecta

08/09/2018 | Flixfilm

La Dictadura Perfecta på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have modtaget en enorm bestikkelsessum koger et magtfuldt tv-konglomerat en række falske historier sammen for at styrke en notorisk korrupt politikers image.

La Dictadura Perfecta (The Perfect Dictatorship) havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Dictadura Perfecta på YouTube.Se La Dictadura Perfecta på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La Dictadura Perfecta (The Perfect Dictatorship) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Dictadura Perfecta stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Dictadura Perfecta, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Dictadura Perfecta (The Perfect Dictatorship) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar