Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Dictadura Perfecta

La Dictadura Perfecta

08/09/2018 | Ingen kommentarer

Se La Dictadura Perfecta på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Efter at have modtaget en enorm bestikkelsessum koger et magtfuldt tv-konglomerat en række falske historier sammen for at styrke en notorisk korrupt politikers image.


Se La Dictadura Perfecta på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


La Dictadura Perfecta (The Perfect Dictatorship) havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om La Dictadura Perfecta (The Perfect Dictatorship) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til La Dictadura Perfecta herunder:Fra premieredatoen (8. september, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til La Dictadura Perfecta (The Perfect Dictatorship) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at La Dictadura Perfecta stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore