Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Dictadura Perfecta

La Dictadura Perfecta

08/09/2018 | Ingen kommentarer

Se La Dictadura Perfecta på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter at have modtaget en enorm bestikkelsessum koger et magtfuldt tv-konglomerat en række falske historier sammen for at styrke en notorisk korrupt politikers image.


Se La Dictadura Perfecta på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


La Dictadura Perfecta (The Perfect Dictatorship) havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om La Dictadura Perfecta (The Perfect Dictatorship) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til La Dictadura Perfecta herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til La Dictadura Perfecta (The Perfect Dictatorship) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Dictadura Perfecta stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar