Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La diosa del asfalto

La diosa del asfalto

12/08/2021 | Flixfilm

Se La diosa del asfalto på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En kvinde fra et barsk kvarter udenfor Mexico City vender hjem som rockstjerne, hvilket uvilkårligt fører til en konfrontation med fortidens spøgelser.

La diosa del asfalto havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La diosa del asfalto på YouTube.Se La diosa del asfalto på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La diosa del asfalto ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La diosa del asfalto stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La diosa del asfalto, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La diosa del asfalto er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar