Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Dolce Vita

La Dolce Vita

15/01/2016 | Flixfilm

Se La Dolce Vita på Netflix

Indspilningsår: 1960
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Federico Fellini
Skuespillere: Marcello Mastroianni, Anita Ekberg, Anouk Aimée, Yvonne Furneaux
Spilletid: 174 min
Land: Italy, France
Sprog: Italian, English, French, German
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Fellinis bittersøde mesterværk med en blændende Marcello Mastroianni som sladderjournalist på jagt efter skandaler i Roms bedre selskab.

La Dolce Vita havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se La Dolce Vita på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La Dolce Vita ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Dolce Vita stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Dolce Vita, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Dolce Vita er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar