Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

La Doña

11/10/2019 | Flixfilm

Se La Doña på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Verdener støder sammen, og liv bliver ødelagt, da Altagracia, en magtfuld og elegant forretningskvinde, planlægger hævn, alt imens hun bliver forelsket.


Se La Doña på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLa Doña (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om La Doña (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til La Doña herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til La Doña er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Doña (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar