Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

La Doña

11/10/2019 | Flixfilm

La Doña på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Verdener støder sammen, og liv bliver ødelagt, da Altagracia, en magtfuld og elegant forretningskvinde, planlægger hævn, alt imens hun bliver forelsket.

La Doña (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Doña på YouTube.Se La Doña på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om La Doña (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Doña (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Doña, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Doña er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar