Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Famille Bélier

La Famille Bélier

02/08/2018 | Flixfilm

Se La Famille Bélier på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I en lille fransk by hjælper en teenager sine døve forældre med at navigere gennem livet, indtil hendes smukke sangstemme giver hende chancen for at komme til Paris.


Se La Famille Bélier på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLa Famille Bélier havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om La Famille Bélier ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til La Famille Bélier herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til La Famille Bélier er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Famille Bélier stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar