Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La flûte magique

La flûte magique

06/03/2022 | Flixfilm

La flûte magique på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne animerede kortfilm fra Paul Grimault får en trubadur, som er blevet forbudt adgang til et slot, en magisk fløjte.

La flûte magique havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La flûte magique på YouTube.Se La flûte magique på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om La flûte magique ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La flûte magique stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La flûte magique, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La flûte magique er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar