Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » La Garce

La Garce

14/07/2023 | Flixfilm

La Garce på Netflix

Produktionsår: 1984
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Christine Pascal
Skuespillere: Isabelle Huppert, Richard Berry, Vittorio Mezzogiorno
Spilletid: 89 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Det tilfældige møde mellem en teenagepige og en politiinspektør binder dem ind i et snoet mønster af vold og fascination, der vil hjemsøge begge i årevis.Se La Garce på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

La Garce havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Garce på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om La Garce ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Garce stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Garce, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Garce er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar