Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La gran aventura de los gnomos

La gran aventura de los gnomos

02/10/2022 | Flixfilm

La gran aventura de los gnomos på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Nissen David og hans snedige rævekammerat Swift begiver sig ud på et magisk eventyr for at hente kongens skat tilbage fra en flok trolde.Se La gran aventura de los gnomos på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

La gran aventura de los gnomos havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La gran aventura de los gnomos på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om La gran aventura de los gnomos ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La gran aventura de los gnomos stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La gran aventura de los gnomos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La gran aventura de los gnomos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar