Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Grande Classe

La Grande Classe

30/08/2019 | Flixfilm

Se La Grande Classe på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To bedstevenner er til en vild gammel elevfest, og de har glædet sig til at prale af deres succes overfor dem, der mobbede dem, og dem, de var forelskede i.Se La Grande Classe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


La Grande Classe (Klassekammerater) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om La Grande Classe (Klassekammerater) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til La Grande Classe:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til La Grande Classe (Klassekammerater) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Grande Classe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar