Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Grande Classe

La Grande Classe

30/08/2019 | Flixfilm

La Grande Classe på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To bedstevenner er til en vild gammel elevfest, og de har glædet sig til at prale af deres succes overfor dem, der mobbede dem, og dem, de var forelskede i.

La Grande Classe (Klassekammerater) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Grande Classe på YouTube.Se La Grande Classe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La Grande Classe (Klassekammerater) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Grande Classe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Grande Classe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Grande Classe (Klassekammerater) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar