Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La gueule de l’autre

La gueule de l’autre

06/03/2022 | Flixfilm

La gueule de l’autre på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En politisk kandidat, der trues af en morder, sætter sin fætter, en falleret skuespiller, i sit sted under valgkampen.

La gueule de l’autre havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La gueule de l’autre på YouTube.Se La gueule de l’autre på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om La gueule de l’autre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La gueule de l’autre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La gueule de l’autre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La gueule de l’autre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar