Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Influence

The Influence

11/10/2019 | Flixfilm

The Influence på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Romelus, Jean Junior Romelus, Joseph Springfield
Skuespillere: Francesca Altes, Joze Fragé, Madedegine Gauther
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Alicia må kæmpe mod en mørk kraft fra fortiden, som truer hendes barn, da hun vender tilbage til barndomshjemmet for at hjælpe sin søster med at passe deres komatøse mor.

The Influence havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Influence på YouTube.Se The Influence på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Influence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Influence stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Influence, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Influence er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar