Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

La Jefa

01/09/2022 | Flixfilm

La Jefa på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: Fran Torres
Skuespillere: Aitana Sánchez-Gijón, Cumelen Sanz, Younes Bachir
Spilletid: 109 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.8

Handling: En ambitiøs ung kvinde laver en usædvanlig aftale sin karismatiske chef. Men da tvivlen melder sig, er det måske for sent at bakke ud.

La Jefa havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Jefa på YouTube.Se La Jefa på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om La Jefa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Jefa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Jefa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Jefa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar