Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La La Land

La La Land

01/12/2018 | Flixfilm

La La Land på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktion: Damien Chazelle
Skuespillere: Ryan Gosling, Emma Stone, Rosemarie DeWitt
Spilletid: 128 min
Land: United States, Hong Kong
Sprog: English, Cantonese
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Karrieremæssige ambitioner udfordres af en bittersød romance, da to kunstnere står over for et hjerteskærende dilemma i nutidens Los Angeles.

La La Land havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La La Land på YouTube.Se La La Land på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La La Land ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La La Land stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La La Land, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La La Land er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar