Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La La Land

La La Land

01/12/2018 | Flixfilm

Se La La Land på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Music, Musical, Romance
Instruktør: Damien Chazelle
Skuespillere: Ryan Gosling, Emma Stone, Amiée Conn, Terry Walters
Spilletid: 128 min
Land: USA, Hong Kong
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Karrieremæssige ambitioner udfordres af en bittersød romance, da to kunstnere står over for et hjerteskærende dilemma i nutidens Los Angeles.


Se La La Land på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLa La Land havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om La La Land ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til La La Land herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til La La Land er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La La Land stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar