Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Legge Del Numero Uno

La Legge Del Numero Uno

22/04/2021 | Flixfilm

Se La Legge Del Numero Uno på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Alessandro D'Alatri
Skuespillere: Marco Palvetti, Andrea Sartoretti, Pietro Bontempo, Francesca Della Ragione
Spilletid: N/A
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: N/A

Handling: Mens de venter på en chance for at blive prøveløsladt, konkurrerer tre indsatte om, hvem der først kan få et møde med dommeren.

La Legge Del Numero Uno havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se La Legge Del Numero Uno på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La Legge Del Numero Uno ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Legge Del Numero Uno stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Legge Del Numero Uno, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Legge Del Numero Uno er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar