Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Línea: Shadow of Narco

La Línea: Shadow of Narco

09/09/2020 | Flixfilm

Se La Línea: Shadow of Narco på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et stenkast fra Afrika ligger den spanske kystby La Línea, der er blevet et brændpunkt for narkosmugleri. Men det vil både politiet og borgmesteren sætte en stopper for.

La Línea: Shadow of Narco (Politi og smuglere i et grænseland) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se La Línea: Shadow of Narco på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La Línea: Shadow of Narco (Politi og smuglere i et grænseland) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Línea: Shadow of Narco (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Línea: Shadow of Narco, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Línea: Shadow of Narco (Politi og smuglere i et grænseland) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar