Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Macchinazione

La Macchinazione

13/05/2021 | Flixfilm

La Macchinazione på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens de politiske spændinger skærpes i sommeren 1975, bliver Pier Paolo Pasolinis kontroversielle film Salò stjålet, hvilket fører til en meget mere dyster handling.Se La Macchinazione på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

La Macchinazione havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Macchinazione på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om La Macchinazione ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Macchinazione stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Macchinazione, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Macchinazione er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar