Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » La mala familia

La mala familia

17/06/2023 | Flixfilm

La mala familia på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I løbet af sin 48-timers udgang fra fængslet møder Andrés sine uadskillelige vennegruppe til en weekend med fest og refleksion over frihed og identitet.Se La mala familia på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

La mala familia havde premiere på Netflix Danmark den 17. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La mala familia på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om La mala familia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La mala familia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La mala familia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La mala familia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar