Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La maleta de Marta

La maleta de Marta

05/09/2022 | Flixfilm

La maleta de Marta på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne nøgterne dokumentar fortæller historien om Marta, som har overlevet partnervold. Nu må hun gå under jorden, da hendes voldelige eksmand bliver prøveløsladt.Se La maleta de Marta på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

La maleta de Marta havde premiere på Netflix Danmark den 5. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La maleta de Marta på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om La maleta de Marta ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La maleta de Marta stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La maleta de Marta, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La maleta de Marta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar