Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

La marge

18/02/2022 | Flixfilm

La marge på Netflix

Produktionsår: 1976
Genre: Drama
Instruktion: Walerian Borowczyk
Skuespillere: Sylvia Kristel, Joe Dallesandro, André Falcon
Spilletid: 88 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.3

Handling: I dette erotiske drama bliver en gift mand betaget af en sexarbejder under en forretningsrejse til Paris, mens han får nogle tragiske nyheder.

La marge havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La marge på YouTube.Se La marge på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La marge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La marge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La marge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La marge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar