Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La mujer que hablaba con los muertos

La mujer que hablaba con los muertos

05/09/2022 | Flixfilm

La mujer que hablaba con los muertos på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Horror
Instruktion: César del Álamo
Skuespillere: Ruxandra Oancea, Alba Messa, Rafa Casette
Spilletid: 102 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 3.4

Handling: Elena er træt af sit svindelnummer med falske séancer og beslutter sig for at holde en sidste session – men en uventet gæst vender op og ned på aftenen.

La mujer que hablaba con los muertos havde premiere på Netflix Danmark den 5. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La mujer que hablaba con los muertos på YouTube.Se La mujer que hablaba con los muertos på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om La mujer que hablaba con los muertos ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La mujer que hablaba con los muertos stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La mujer que hablaba con los muertos, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La mujer que hablaba con los muertos er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar