Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LA Originals

LA Originals

10/04/2020 | Flixfilm

Se LA Originals på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: Estevan Oriol
Skuespillere: Estevan Oriol, Mister Cartoon, Snoop Dogg, Clifton Collins Jr.
Spilletid: 92 min
Land: USA, Argentina
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Fotografen Estevan Oriol og kunstneren Mister Cartoon forvandlede deres chicano-rødder til modig kunst, der påvirker gadekulturen, hiphop m.m.Se LA Originals på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LA Originals havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LA Originals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til LA Originals:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LA Originals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LA Originals stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar