Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La part du feu

La part du feu

13/02/2022 | Flixfilm

La part du feu på Netflix

Produktionsår: 1978
Genre: Drama
Instruktion: Etienne Périer
Skuespillere: Michel Piccoli, Claudia Cardinale, Jacques Perrin
Spilletid: 105 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En dreven bygherre, der er ved at afslutte en vigtig handel, opdager, at hans kone og hans assistent har en affære, men han kan ikke klare sig uden dem.

La part du feu havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La part du feu på YouTube.Se La part du feu på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La part du feu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La part du feu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La part du feu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La part du feu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar