Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La passe du diable

La passe du diable

13/02/2022 | Flixfilm

La passe du diable på Netflix

Produktionsår: 1958
Genre: Adventure, Drama
Instruktion: Jacques Dupont, Pierre Schoendoerffer
Skuespillere: Jean Négroni, Mokhi, Uroz
Spilletid: 90 min
Land: France, Italy, Spain
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I denne dokumentar, som foregår i Afghanistan, konkurrerer chapandaz'erne om mesterskabstitlen i bouzkachi på hesteryg.

La passe du diable havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La passe du diable på YouTube.Se La passe du diable på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La passe du diable ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La passe du diable stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La passe du diable, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La passe du diable er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar