Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La pelle dell’orso

La pelle dell’orso

10/07/2022 | Flixfilm

La pelle dell’orso på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En følelsesmæssigt distanceret far prøver at vinde sin søns og lokalsamfundets respekt ved at jagte en bjørn, der truer deres landsby i bjergene.

La pelle dell’orso havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La pelle dell’orso på YouTube.Se La pelle dell’orso på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La pelle dell’orso ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La pelle dell’orso stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La pelle dell’orso, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La pelle dell’orso er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar