Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Prima Volta Di Mia Figlia

La Prima Volta Di Mia Figlia

19/05/2021 | Flixfilm

La Prima Volta Di Mia Figlia på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En overbeskyttende far går i panik, da han finder ud af, at hans teenagedatter har planer om at miste sin mødom, så han får en idé, der skal få hende på andre tanker.

La Prima Volta Di Mia Figlia havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Prima Volta Di Mia Figlia på YouTube.Se La Prima Volta Di Mia Figlia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La Prima Volta Di Mia Figlia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Prima Volta Di Mia Figlia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Prima Volta Di Mia Figlia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Prima Volta Di Mia Figlia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar