Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Punition

La Punition

01/05/2023 | Flixfilm

La Punition på Netflix

Produktionsår: 1962
Genre: Drama
Instruktion: Jean Rouch
Skuespillere: Nadine Ballot, Jean-Claude Darnal, Modeste Landry
Spilletid: 58 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Da en kvinde, der arbejder på et førsteklassesbordel, nægter at efterleve en kundes krav, tvinger ejeren hende til at underkaste sig andre kunders sadistiske ønsker.Se La Punition på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

La Punition havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Punition på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om La Punition ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Punition stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Punition, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Punition er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar