Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Reina del Sur

La Reina del Sur

16/08/2019 | Flixfilm

Se La Reina del Sur på Netflix

Indspilningsår: 2011–2019
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kate del Castillo, Humberto Zurita, Alejandro Calva, Carmen Navarro
Spilletid: 378 min
Land: Mexico, USA, Spain, Colombia
Sprog: Spanish, Arabic, Russian, English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: En kvinde, der er vokset op under fattige kår, er efter flere år med blod, sved og tårer blevet en legende inden for narkohandel. Og det er ikke helt ufarligt.

La Reina del Sur (Sydens dronning) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se La Reina del Sur på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La Reina del Sur (Sydens dronning) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Reina del Sur (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Reina del Sur, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Reina del Sur (Sydens dronning) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.5 kommentarer til La Reina del Sur

 1. Nadia Nielsen - kl. 18:02, 28-08-2019:

  Hej
  Hvordan kan det være at der kommer en sæson 2 før en sæson 1?

 2. Michael Jensen - kl. 12:38, 03-09-2019:

  Er der ikke en sæson 1?

 3. Flixfilm - kl. 12:52, 03-09-2019:

  Hej,

  Der findes en sæson 1, men den har Netflix desværre ikke rettighederne til på nuværende tidspunkt. 4. Finn - kl. 21:40, 17-09-2019:

  Hvorfor genopstår nogle af rollerne fra Queen of the south. Epifanio og Batman døde?????

 5. Ali - kl. 12:40, 22-11-2020:

  Hej

  Kommer sæson 1 overhoved i Netflix

  Skriv kommentar