Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Révolution

La Révolution

16/10/2020 | Flixfilm

La Révolution på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I en nytænkt udgave af historiens gang plages 1700-tallets Frankrig af en mystisk sygdom, der kulminerer i et brutalt opgør mellem oprørerne og aristokratiet.

La Révolution (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Révolution på YouTube.Se La Révolution på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om La Révolution (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Révolution (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Révolution, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Révolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar