Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

La Ronde

01/01/2022 | Flixfilm

La Ronde på Netflix

Produktionsår: 1950
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Max Ophüls
Skuespillere: Anton Walbrook, Simone Signoret, Serge Reggiani
Spilletid: 93 min
Land: France
Sprog: French, Italian
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Paris 1914. Vi kommer hele følelsesregistret igennem, når en flok soldater bliver involveret i en række affærer i denne genindspilning af en klassisk film fra 1950.

La Ronde havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Ronde på YouTube.Se La Ronde på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La Ronde ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Ronde stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Ronde, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Ronde er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar