Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La route de Salina

La route de Salina

13/02/2022 | Flixfilm

La route de Salina på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: På vej til Salina møder en blaffer ejeren af en benzinstation, som tror, at han er hendes forsvundne søn.

La route de Salina havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La route de Salina på YouTube.Se La route de Salina på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La route de Salina ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La route de Salina stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La route de Salina, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La route de Salina er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar