Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Sangre Del Gallo

La Sangre Del Gallo

01/04/2017 | Flixfilm

Se La Sangre Del Gallo på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ung mand vågner op gennembanket og uden hukommelse på et mystisk sted og husker lidt efter lidt, at han var involveret i en frygtelig ulykke.


Se La Sangre Del Gallo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLa Sangre Del Gallo havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om La Sangre Del Gallo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til La Sangre Del Gallo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til La Sangre Del Gallo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Sangre Del Gallo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar