Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Scelta Impossibile

La Scelta Impossibile

10/07/2022 | Flixfilm

La Scelta Impossibile på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Samuele Dalò, Giuseppe Ivan David Di Giorgio
Skuespillere: Giuseppe Ivan David Di Giorgio, Nathalie Caldonazzo, Marco Di Stefano
Spilletid: 64 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 3.1

Handling: Efter at have hjulpet politiet med at opløse sin tidligere bande, kæmper en ung mand med at falde til i sit nye liv uden for organiseret kriminalitet.

La Scelta Impossibile havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Scelta Impossibile på YouTube.Se La Scelta Impossibile på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La Scelta Impossibile ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Scelta Impossibile stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Scelta Impossibile, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Scelta Impossibile er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar