Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Segretaria Privata Di Mio Padre

La Segretaria Privata Di Mio Padre

03/06/2021 | Flixfilm

La Segretaria Privata Di Mio Padre på Netflix

Produktionsår: 1976
Genre: Comedy
Instruktion: Mariano Laurenti
Skuespillere: Maria Rosaria Omaggio, Renzo Montagnani, Stefano Patrizi
Spilletid: 100 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En forretningsmand ansætter kun sekretærer, som hans jaloux hustru ikke føler sig truet af, men en ny assistent tiltrækker sig både hans – og hans søns – opmærksomhed.

La Segretaria Privata Di Mio Padre havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Segretaria Privata Di Mio Padre på YouTube.Se La Segretaria Privata Di Mio Padre på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om La Segretaria Privata Di Mio Padre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Segretaria Privata Di Mio Padre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Segretaria Privata Di Mio Padre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Segretaria Privata Di Mio Padre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar