Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La situation est grave… mais pas désespérée

La situation est grave… mais pas désespérée

13/02/2022 | Flixfilm

La situation est grave… mais pas désespérée på Netflix

Produktionsår: 1976
Genre: Comedy
Instruktion: Jacques Besnard
Skuespillere: Michel Serrault, Jean Lefebvre, Maria Pacôme
Spilletid: 100 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En adelig kvinde får besøg af en broget flok gæster: hendes mand, der har været formodet død, hendes svigerfar og en minister, der er involveret i et trekantsdrama.

La situation est grave… mais pas désespérée havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La situation est grave… mais pas désespérée på YouTube.Se La situation est grave… mais pas désespérée på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La situation est grave… mais pas désespérée ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La situation est grave… mais pas désespérée stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La situation est grave… mais pas désespérée, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La situation est grave… mais pas désespérée er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar