Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Stanza Del Vescovo

La Stanza Del Vescovo

19/05/2021 | Flixfilm

La Stanza Del Vescovo på Netflix

Produktionsår: 1977
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Dino Risi
Skuespillere: Ugo Tognazzi, Ornella Muti, Patrick Dewaere
Spilletid: 110 min
Land: Italy, France
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En ung mand bliver viklet ind i et kompliceret trekantsdrama med en kvindeelskende løgnhals, hans rige kone og hans tiltrækkende svigerinde.

La Stanza Del Vescovo havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Stanza Del Vescovo på YouTube.Se La Stanza Del Vescovo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La Stanza Del Vescovo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Stanza Del Vescovo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Stanza Del Vescovo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Stanza Del Vescovo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar