Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La taverne du poisson couronné

La taverne du poisson couronné

06/03/2022 | Flixfilm

La taverne du poisson couronné på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en mand forlader sin kone for en anden kvinde, bliver han uvenner med sin svigerfar, som beslutter sig for at hjælpe sin datter.

La taverne du poisson couronné havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La taverne du poisson couronné på YouTube.Se La taverne du poisson couronné på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om La taverne du poisson couronné ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La taverne du poisson couronné stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La taverne du poisson couronné, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La taverne du poisson couronné er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar