Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Terra Buona

La Terra Buona

29/05/2022 | Flixfilm

La Terra Buona på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En kræftramt kvinde og hendes ven ankommer til en Benediktinermunks afsidesliggende bjerghytte, hvor de mødes med en læge, der i hemmelighed har slået sig ned der.Se La Terra Buona på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

La Terra Buona havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Terra Buona på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om La Terra Buona ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Terra Buona stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Terra Buona, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Terra Buona er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar