Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LA to Vegas

LA to Vegas

22/03/2019 | Flixfilm

Se LA to Vegas på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Steven Levitan
Skuespillere: Kim Matula, Ed Weeks, Peter Stormare, Nathan Lee Graham
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Passagerer og besætning på en weekendflyvning mellem Los Angeles og Las Vegas sætter sig ved spillebordene for at forbedre deres kedelige liv.


Se LA to Vegas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLA to Vegas (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LA to Vegas (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LA to Vegas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LA to Vegas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LA to Vegas (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar