Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LA to Vegas

LA to Vegas

22/03/2019 | Flixfilm

LA to Vegas på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Steven Levitan
Skuespillere: Kim Matula, Ed Weeks, Peter Stormare
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Passagerer og besætning på en weekendflyvning mellem Los Angeles og Las Vegas sætter sig ved spillebordene for at forbedre deres kedelige liv.

LA to Vegas (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LA to Vegas på YouTube.Se LA to Vegas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LA to Vegas (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LA to Vegas (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LA to Vegas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LA to Vegas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar