Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Tour Montparnasse Infernale

La Tour Montparnasse Infernale

09/06/2021 | Flixfilm

La Tour Montparnasse Infernale på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Comedy
Instruktion: Charles Nemes
Skuespillere: Eric Judor, Ramzy Bedia, Marina Foïs
Spilletid: 92 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.7

Handling: I en skyskraber i Paris forpurrer to mundhuggende vinduespudsere uforvarende en plan om at stjæle fra en magtfuld magnat under et iscenesat gidseldrama

La Tour Montparnasse Infernale havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Tour Montparnasse Infernale på YouTube.Se La Tour Montparnasse Infernale på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La Tour Montparnasse Infernale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Tour Montparnasse Infernale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Tour Montparnasse Infernale, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Tour Montparnasse Infernale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar