Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Tour, prends garde!

La Tour, prends garde!

27/03/2022 | Flixfilm

La Tour, prends garde! på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter en duel tager en skæv drejning, må den omrejsende eventyrer Henri La Tour redde en hertugs datter ud af kløerne på den ondsindede Taupin.

La Tour, prends garde! havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Tour, prends garde! på YouTube.Se La Tour, prends garde! på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om La Tour, prends garde! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Tour, prends garde! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Tour, prends garde!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Tour, prends garde! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar