Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » La Tribu

La Tribu

23/06/2023 | Flixfilm

La Tribu på Netflix

Produktionsår: 1991
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Yves Boisset
Skuespillere: Stéphane Freiss, Catherine Wilkening, Maxime Leroux
Spilletid: 100 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.5

Handling: På skadestuen bliver en ung læge vidne til et chokerende dødsfald, der fører ham ned ad en sti fyldt med ondsindet politik og nådesløs korruption.Se La Tribu på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

La Tribu havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Tribu på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om La Tribu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Tribu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Tribu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Tribu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar