Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La última cena

La última cena

08/08/2022 | Flixfilm

La última cena på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne eksperimenterende film går en gruppe skuespillere og teknikere sammen om at skabe en improviseret film om en middag blandt venner.

La última cena havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La última cena på YouTube.Se La última cena på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om La última cena ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La última cena stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La última cena, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La última cena er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar