Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Última Fiesta

La Última Fiesta

07/02/2017 | Ingen kommentarer

Se La Última Fiesta på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Tre bedste venner bliver kastet ud i en vild jagt efter et uvurderligt maleri, der blev stjålet fra et hus, som de brugte til at holde en stor fest.


Se La Última Fiesta på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


La Última Fiesta havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om La Última Fiesta ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til La Última Fiesta herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til La Última Fiesta er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Última Fiesta stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar