Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Última Fiesta

La Última Fiesta

07/02/2017 | Flixfilm

Se La Última Fiesta på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Tre bedste venner bliver kastet ud i en vild jagt efter et uvurderligt maleri, der blev stjålet fra et hus, som de brugte til at holde en stor fest.


Se La Última Fiesta på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLa Última Fiesta havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om La Última Fiesta ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til La Última Fiesta herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til La Última Fiesta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Última Fiesta stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar