Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Vie en Rose

La Vie en Rose

15/11/2016 | Flixfilm

Se La Vie en Rose på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Biography, Drama, Music, Romance
Instruktør: Olivier Dahan
Skuespillere: Marion Cotillard, Sylvie Testud, Pascal Greggory, Emmanuelle Seigner
Spilletid: 140 min
Land: France, UK, Czech Republic
Sprog: French, English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Dette rørende drama handler om den legendariske, franske sangerinde Édith Piaf, hvis passion for musikken førte til et liv fyldt med tragedier.


Se La Vie en Rose på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLa Vie en Rose havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om La Vie en Rose ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til La Vie en Rose herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til La Vie en Rose er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Vie en Rose stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar