Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » La Vocera

La Vocera

19/10/2021 | Flixfilm

Se La Vocera på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: Luciana Kaplan
Skuespillere: María de Jesús Patricio Martínez, Yamili Chan Dzul, Carmen García de Aldama
Spilletid: 82 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish, Maya, North American Indian
IMDb-karakter: 7.2

Handling: María de Jesús Patricio – også kaldet Marichuy – er den første indfødte kvinde i Mexico, der stiller op som præsidentkandidat med en beskeden, men radikal kampagne.

La Vocera havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til La Vocera på YouTube.Se La Vocera på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om La Vocera ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at La Vocera stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame La Vocera, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til La Vocera er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar