Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Laal Rang

Laal Rang

15/08/2016 | Flixfilm

Laal Rang på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Syed Ahmad Afzal
Skuespillere: Randeep Hooda, Akshay Oberoi, Rajneesh Duggal
Spilletid: 147 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Rajesh er ivrig efter kontanter og deltager i sin ven Shankars mission. Da Rajeshs grådighed vokser og politiet nærmer sig, er Shankar klar til at eksplodere.

Laal Rang havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Laal Rang på YouTube.Se Laal Rang på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Laal Rang ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Laal Rang stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Laal Rang, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Laal Rang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar