Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Labor Day

Labor Day

01/07/2020 | Flixfilm

Se Labor Day på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Jason Reitman
Skuespillere: Kate Winslet, Josh Brolin, Gattlin Griffith, Tobey Maguire
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: En skæbnesvanger Labor Day-weekend giver en fraskilt singlekvinde og hendes 13-årige søn en blodig mand et lift. Det får store konsekvenser.


Se Labor Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Labor Day havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Labor Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Labor Day:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Labor Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Labor Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar