Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Labrador

15/02/2015 | Flixfilm

Labrador på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Drama
Instruktion: Frederikke Aspöck
Skuespillere: Carsten Bjørnlund, Stephanie Leon, Jakob Eklund
Spilletid: 73 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, Swedish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Da gravide Stella slæber sin forlovede, Oskar, til en afsides ø for at besøge hendes far, afslører spændingerne mellem de to mænd sprækkerne i parrets forhold.

Labrador havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Labrador på YouTube.Se Labrador på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Labrador ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Labrador stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Labrador, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Labrador er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar