Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Labyrinth

Labyrinth

17/02/2016 | Flixfilm

Se Labyrinth på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Adventure, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Jim Henson
Skuespillere: David Bowie, Jennifer Connelly, Toby Froud, Shelley Thompson
Spilletid: 101 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: I Jim Hensons fantasy-fortælling tager teenageren Sarah ud på en livsændrende mission for at redde sin lillebror ud af kløerne på et ondskabsfuldt væsen.


Se Labyrinth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLabyrinth havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Labyrinth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Labyrinth herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Labyrinth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Labyrinth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar