Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Labyrinth

Labyrinth

02/04/2022 | Flixfilm

Labyrinth på Netflix

Produktionsår: 1986
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktion: Jim Henson
Skuespillere: David Bowie, Jennifer Connelly, Toby Froud
Spilletid: 101 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I Jim Hensons fantasy-fortælling tager teenageren Sarah ud på en livsændrende mission for at redde sin lillebror ud af kløerne på et ondskabsfuldt væsen.

Labyrinth havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Labyrinth på YouTube.Se Labyrinth på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Labyrinth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Labyrinth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Labyrinth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Labyrinth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar