Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lacenaire

Lacenaire

14/02/2022 | Flixfilm

Lacenaire på Netflix

Produktionsår: 1990
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Francis Girod
Skuespillere: Daniel Auteuil, Jean Poiret, Jacques Weber
Spilletid: 120 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I det 19. århundrede reflekterer en seriemorder på dødsgangen over sit liv og sine forbrydelser og modtager et væld af besøgende, inden han sendes til guillotinen.

Lacenaire havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lacenaire på YouTube.Se Lacenaire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lacenaire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lacenaire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lacenaire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lacenaire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar